Transport Persoane Bucuresti Germania

Rezervari pe ruta Bucuresti Germania

transport persoane bucuresti germania

Va oferim servicii de transport persoane Bucuresti Germania si transport persoane Germania Bucuresti cu microbuze.

Efectuam curse rapide spre Germania direct la adresa.

Cu ajutorul firmei noastre calatoriti din Bucuresti catre orasele si destinatiile importante din Germania, cu microbuze 8+1 moderne.

Plecari din Bucuresti spre Germania in fiecare Joi si Sambata.

Plecari din Germania in fiecare Sambata si Luni.

Curse directe cu microbuze pe ruta Bucuresti Germania.

Orasele din Germania in care ajungem sunt urmatoarele:
Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Erlangen, Furth,  Wurzburg, Frankfurt, Hanau, Darmstadt, Wiesbaden, Mainz, Russelsheim, Koblenz, Limburg, Koln,  Munchen, Stuttgart, Augsburg, Ulm, Dortmund, Dusseldorf, Essen, Duisburg, Bonn, Bochum,  Wuppertal,  Hagen, Neuss, Krefeld, Monchengladbach,  Leverkusen, Solingen, Kerpen, Duren, Oberhausen, Troisdorf,  Aachen si alte orase apropiate celor enumerate.

Daca alegeti sa calatoriti cu noi, aveti inclus si 50 kg. de bagaj (2 genti).

Pentru a face o rezervare pentru transport Bucuresti Germania sau transport Germania Bucuresti puteti contacta un reprezentant al firmei noastre.

Preturi excelente pentru transport persoane Bucuresti Germania sau transport persoane Germania Bucuresti.

Germania este una din puterile Europei si se plaseaza ca suprafata pe locul 6 in Europa.
Germania are cele mai multe granite cu tarile europene si se invecineaza in Nord cu Danemarca, in Est cu Polonia si Republica Ceha, in Sud cu Austria și Elvetia, in Sud-Vest cu Franta și Belgia iar in Nord-Vest cu Olanda.

Daca doriti sa ajungeti in Germania pentru a va petrece sarbatorile, pentru a vizita sau pentru un loc de munca, noi va stam la dispozitie cu transport pe ruta Bucuresti Germania la preturi accesibile.

Transport direct la destinatie in Germania.

Oferim servicii de curierat door-to-door, transport de colete, pachete si bagaje voluminoase pe ruta Bucuresti Germania si retur. Tariful practicat se stabileste in functie de greutate, volum si distanta si se negociaza cu un reprezentant al firmei noastre.

Va recomandam sa faceti rezervare cu cel putin 2, 3 zile inainte de data cand doriti sa calatoriti, pentru a evita situatiile cand nu mai gasiti locuri libere.

Incercam sa oferim cele mai bune conditii si servicii de transport persoane pe ruta Bucuresti Germania si astfel va punem la dispozitie microbuze moderne dotate cu clima sau aer conditionat.

Va stam la dispozitie 7 zile din 7 pentru rezervari.

Contacteaza-ne la numarul de telefon +40733653344.